Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten
Artamuse Einduitvoering 2018 72.JPG

Zangles Geleen

Voor zangles in Geleen ben je van harte welkom bij Artamuse. Onze muziekschool biedt de meest uiteenlopende lessen aan. Zo kun je bij ons een instrument leren bespelen, zoals basgitaar, piano, cello, dwarsfluit of bijvoorbeeld trompet, maar je kunt ook leren hoe je je stem als instrument gebruikt. Met een mooie stem kun je zo veel bereiken. Wie de stem goed weet te gebruiken kan letterlijk kippenvel op de armen van luisteraars laten verschijnen. Is dat iets dat jij ook graag wilt? Kom dan zeker bij ons langs voor zangles in Geleen.

Diverse soorten zangles in Geleen

Zingen is natuurlijk heel algemeen. Zang is dan ook onder te verdelen in meerdere varianten. Bij Artamuse kun je zangles in Geleen volgen die goed bij jou past en aansluit op wat jij wilt leren in de zangwereld. Kies bijvoorbeeld voor pop/jazzof ga voor totaal iets anders, zoals klassiek/koor. Alle stijlen zijn aan te leren door het volgen van zangles in Geleen. Denk onder meer aan musical, soul, jazz, blues en natuurlijk pop.

Laten we starten met een gratis proefles!

Zangles in Geleen is fantastisch, maar het moet natuurlijk wel goed bij je passen. Dit kun je niet altijd van tevoren weten. Vaak moet je eerst iets zelf ervaren voordat je goed weet of het bij je past of niet. Dat vinden wij net zo belangrijk als jij. We stellen dan ook voor om te starten met een gratis proefles. Je kunt je hier eenvoudig voor inschrijven via de website. Wil je eerst meer weten over zangles of over onze muziekschool? Vul dan het online contactformulier in of mail naar info@artamuse.nl. Of bel even naar 046-4230100.

Bekijk ook

Zangles sittard | Drumles geleen | Drumles sittard

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg