Beleef Artamuse in Beek


Wat valt er nu weer allemaal te beleven? Heel veel kunnen we je zeggen! Op zondag 23 september is het namelijk weer tijd voor Beleef Beek! Tijdens het evenement is er op twee manieren te genieten van producties die Artamuse speciaal heeft gemaakt voor jonge én volwassen (vertel)theater- en muziekliefhebbers. Met KAMISHIBA en REBBIE DEBBIE kun je de creatieve handen lekker uit de mouwen steken.

De verhalen zullen zeker geen ge'kwaak'zalf worden, maar juist super leuk dankzij KAMISHIBA! Dit Japanse verteltheater combineert de leukste verhalen van Kikker Max met het zingen van liedjes. Met aansluitend een super leuke workshop voor de kids.

Ook kan je je slag slaan met REBBIE DEBBIE en Jo. We trommelen namelijk samen op alles wat los en vast zit. Deze interactieve workshop is een combinatie van humor en ritme. En Jo weet vast ook jou te overtuigen dat je overal een instrument van kunt maken. Kom je lekker uitleven!

Daarnaast is er nog veel meer te doen. Zo zijn er maar liefs 4 theaters open in Beek en kun je allerlei vormen van straattheater beleven. Je kunt je genieten van heerlijk eten en drinken, shoppen - als je het echt niet kunt laten - en er staan een aantal geweldige muzikanten op de bühne. Het wordt dus een feestje in Beek, en daar zijn wij zeker bij.

Beleef Beek! vindt plaats op het terrein rond 'Achter de Kerk'. Het evenement is gratis toegankelijk en duurt van 14.00 tot 19.00. Voor meer informatie over het programma kijk op: >>> Meer info over Beleef Beek! <<<

Uitgelichte berichten
Recente berichten