Van Baartmans tot Pedals Lab


ArtRocks Projectweek boordevol gratis muziek activiteiten Een workshop en mini-concert van liedjeslegende BJ Baartmans. Zo start de ArtRocks Projectweek op zaterdag 29 juni om 14.00 uur in Café Napoleon in Beek. Een hele week lang biedt de pop-rock afdeling van Artamuse een gevarieerd en bijna geheel gratis programma met workshops, lezingen en concerten. Na de kickstart is het op maandag 1 juli tijd om op de Artamuse locatie in Geleen de basics van het jammen onder de knie te krijgen. Docent, muzikant en projectcoördinator Michiel Mulders schotelt je dan ook de beginselen van een blues akkoordenschema voor. Juist omdat hij het lekker simpel houdt, kan iedereen na een uur ook echt mee jammen in de praktijk. In Sittard geven de leerlingen van Margo van Bergen vanaf 19.00 uur een Spot On concert. ArtCoustics op 2 juli is een workshop voor een bijzondere verzameling akoestische instrumenten, waaronder cajón en ukelele. Ook gitaren zijn welkom, zelfs harp en cello mogen meedoen wat Mulders betreft. In het Pedals Lab op 3 juli mag iedereen naar hartenlust experimenteren met pedaal effecten en andere elektronica. Les je nieuwsgierige dorst naar elektronische effecten. Artamuse zorgt voor de pedalen, jij mag gewoon gas geven. Op 3 juli is er ook een luchtige presentatie over de Geschiedenis van de Pop door niemand minder dan Rob Zeguers. Rob is behalve docent een veelgevraagd muzikant in allerlei bands en formaties. Hij toert veel en is bevlogen over zijn vak. Tussen alles door kun je om 18.00 uur een volledig gratis les volgen over snaren. Alles maar dan ook alles komt aan bod: hoe ze werken, hoe je ze stemt, hoe je ze vervangt enz. Super handig en gratis. De week wordt afgesloten met vrij jammen, drinken, kletsen en een PopQuiz. Quizzen zijn tegenwoordig erg populair. Wie oh wie heeft de meeste muziekkennis van de Westelijke Mijnstreek? Op de workshop en het concert van BJ Baartmans na zijn alle activiteiten gratis. Wel inschrijven graag o.v.v. de workshop of het concert van je voorkeur via e: info@artamuse.nl

>>>> naar het volledige programma van de ArtRocks Projectweek <<<<<

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg

Artamuse 
Postbus 499
6160 AL Sittard-Geleen

Artamuse Beek
Dr. Stassenstraat 88
6191 VP Beek

046 428 01 00 

Artamuse Buchten
p/a Kerkvonderen 11
6122 CK Buchten
046 428 01 00

Artamuse Geleen
p/a Graaf Huyn College
Jos Klijnenlaan 683
6164 AP Geleen

046 428 01 00

Artamuse Sittard
Broeksittarderweg 1
6137 BH Sittard

046 451 89 51

Artamuse Stein
p/a  MFC De Grous
Heerstraat-Centrum 38
6171 HW Stein

046 428 01 00