Uitslagen Houtblazers óók bekend


De leerlingen van de houtblazersectie gingen voor de eer en de ervaring 'de strijd' met elkaar aan. Deze voorronde van de houtblazers op het Artamuse solistenconcours 2019, vandaag, zaterdag 09 februari, verliep soepel en sfeervol. Met hun nagenoeg foutloze presentaties kregen de deelnemers als vanzelf de aandacht van het publiek in de goed gevulde concertzaal in Sittard.

In de gemoedelijke sfeer van het concours beproeven ze hun talent en warmen veel deelnemers zich op voor het komende concoursseizoen. Vaak is de uitslag van het Artamuse Solistenconcours profetisch voor de toppers in de regionale concoursen. De voorronde jury, Jacques Claessens, bepaalde de uitslagen en dus ook de Finale kandidaten, die vanavond vanaf 19:00 uur zullen aantreden!

UITSLAGEN:

>> HOUTBLAZERS 09 februari 2019<<

Voorronde programma:

>> KOPERBLAZERS 03 FEBRUARI<<

>> SLAGWERKERS 03 FEBRUARI<<

De finale zal vanavond plaatsvinden

om 19.00 uur in de Artamuse concertzaal Sittard

>>Finale programma<<

Uitgelichte berichten
Recente berichten