Uitslagen slagwerkers en koperblazers bepalen finale


De voorrondes van de slagwerkers en koperblazers op het Artamuse solistenconcours 2019 van afgelopen zaterdag 02 februari, verliepen in een gemoedelijke en aangename sfeer. Met hun nagenoeg foutloze presentaties kregen de solisten en de betreffende ensembles als vanzelf de aandacht van het publiek in de goed gevulde concertzaal in Sittard.

De voorronde jury bestond uit: Frank Rademakers (slagwerk), Noël Speetjens (koper).

De slagwerkers en de koperblazers gingen voor de eer en de ervaring de 'strijd' met elkaar aan. In deze spannende sfeer van het concours beproeven ze hun talent en warmen veel deelnemers zich op voor het komende concoursseizoen. Vaak is de uitslag van het Artamuse Solistenconcours profetisch voor de toppers in de regionale solistenconcoursen van dat jaar.

UITSLAGEN VOORRONDES:

>> SLAGWERKERS 02 FEBRUARI<<

>> KOPERBLAZERS 02 FEBRUARI<<

Zaterdag a.s. 09 februari zal Jacques Claessens vanaf 10:00 uur de uitslagen in de voorronde van de houtblazers bepalen en dan wordt ook duidelijk wie er

vanaf 19:00 uur mag mee strijden in de Finale van dit unieke Artamuse Solistenconcours 2019.

Uitgelichte berichten
Recente berichten