Inschrijving Solistenconcours 2019 open


Ben jij een slagwerker of blazer? Wil jij flinke stappen maken op muziekgebied? Hou jij van shinen als solist? Wil je naam maken in de HaFa-wereld? Heb je behoefte om je in te spelen voor het concoursseizoen 2019? Ben je in voor de spanning en sensatie van een doodgewone muziek wedstrijd? Schrijf je dan nu in voor het Artamuse Solistenconcours 2019. Artamuse cursisten die hun talent willen testen kunnen als opwarmer voor het concoursseizoen 2019 meedoen aan het Artamuse Solistenconcours. De prijzen zijn klein, de eer en ervaring groot. Op zaterdag 2 februari steken de koperblazers elkaar de 'lo(e)ftrompet' af, terwijl in een andere ruimte de slagwerkers zichzelf naar grote hoogten slaan. De houtblazers blazen af op zaterdag 9 februari.

De voorronde jury bestaat uit: Frank Rademakers (slagwerk), Noël Speetjens (koper) en Jacques Claessens (hout). In de finale wordt de uitslag bepaald door Jos v.d. Braak. De finale staat gepland op zaterdag 9 februari 2019,

om 19.00 uur in de concertzaal in Sittard.

KLIK HIER VOOR DE PLANNING VAN HET SOLISTENCONCOURS 2019

Download hier: CONCOURSREGLEMENT 2019

SVP. INLEVEREN VOOR ZATERDAG 15 DECEMBER 2018

LUISTER HIER NAAR DE FINALE-OPNAMES - 2018

Uitgelichte berichten
Recente berichten