ARTAMUSE hofleverancier van winnaars bij Huub Urlings Solistenconcours


Bij het Huub Urlings solistenconcours in Buchten op 25 maart jl. hebben vele leerlingen van Artamuse goed gescoord en zelfs een aantal bekers gewonnen!

Op zondag 25 maart organiseerde Fanfare St. Jozef Buchten voor de 39e keer het Huub Urlings Solistenconcours in het gemeenschapshuis van Buchten. Dit solistenconcours geldt als officiële voorronde voor de Finale Jonge solisten, die door de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen op 24 juni in Voerendaal wordt georganiseerd.Juryleden waren de heren Noël Speetjens, Jos Scheren en Frenk Rouschop. De solisten werden op een sublieme wijze begeleid door pianiste Suzanne Welters. Winnaar met het hoogst aantal punten werd Tom Linssen van Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek. Zijn optreden was goed voor 94 punten.

Onze Artamuse leerlingen speelden allemaal heel erg goed en scoorde daardoor heel hoog in de diverse divisies!!


Klik hier voor het overzicht

van de Artamuse-leerlingen:

Huub Urlings Solistenconcours 2018

Soliste Marieke Coenen, bugel van fanfare st. Caecilia Guttecoven, speelde super goed en werd met haar 1ste prijs met lof der jury winnaar van de 3de divisie!

Tevens werd ze gefilmd door het TV-team van Blaaskracht van L1!

Tijdens dit drukbezochte solistenconcours werden door L1 TV opnames gemaakt voor het programma Blaaskracht dat op zaterdag 7 april aanstaande wordt uitgezonden.

L1 Blaaskracht heeft deze keer gekozen om een van de vele solistenconcoursen in de provincie te bezoeken. Ze zijn naar Buchten gegaan, waar dit concours georganiseerd werd door Fanfare St. Jozef. Wouter Nelissen volgt een aantal solisten, van inspelen tot concert, en praat met docenten en juryleden Frenk Rouschop en Jos Scheren. We voelen de spanning van de solisten en horen hun muzikaliteit.

Blaaskracht is te zien op L1 TV op zaterdagavond 7 april om 18:00 uur, zondag 8 april om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. De uitzending is daarna ook terug te kijken op l1.nl/blaaskracht

Uitgelichte berichten
Recente berichten