Programma Einduitvoering bekend!


Op zondag 15 april kan iedereen die van muziek, dans en theater houdt bij ons grenzeloos komen genieten. Van 14.30 uur tot 16.00 uur vindt in de Hanenhof in Geleen de Grote Artamuse Einduitvoering plaats. Dit jaar is er een thema, ‘Over grenzen’, dat als een rode draad door alles heen loopt. Dat ga je als bezoeker merken aan de aankleding maar ook inhoudelijk. Het programma bestaat uit leuke cross-overs en jeugd- en jongerentheatergroep LEF opent met een theater act. De presentatie is in handen van accordeon- en keyboarddocent, componist en muzikant Carlo Plaum en van trompet- en bugeldocent, componist en muzikant Jan van Hulten.

Voorprogramma De Grenspaal // Theater act door en met jeugd- en jongerentheatergroep LEF!

Muziekprogramma

Koperensemble o.l.v. Ben Vankan // Frère Jacques (Iveson) en Ouverture for Brass (O. Franz)

Gitaarensemble o.l.v. Miriam Wouters // Tears in heaven (Eric Clapton), Bongil Bongil Blues (Paul Svoboda) en Lady Madonna (John Lennon/Paul McCartney)

Jazz combo o.l.v. Ruud Smeets // mixed jazz and swing repertoire

Slagwerkensemble o.l.v. Jo Meijs

Winnaars Artamuse Toetsenfestival // Aelachayana en Rhayderick Gatot op elektrische piano// Norske Danske sang I-II

Drum- en pauken vuurwerk o.l.v. Gian Prince // Rocking timpani (G. Prince)

Hobo-kwartet o.l.v. Marga Jansen // Innocence (Bert Appermont)

Hoornensemble o.l.v. Jan Kitzen // Kerry Turner Inspirations (Jan Kitzen), Hobbits (Johan de Meij - arrangement Jan Kitzen), Eine Kleine Jachtmusik (Jan Kitzen), Concert march from 1941 (John Williams - arrangement Jan Kitzen)

On Cue o.l.v. Ruud Smeets // popmuziek

Dansfinale op muziek Dansleerlingen van Angelique Coenen dansen op de muzikale begeleiding van de Celtic Girls & Celtic Strings // viool, zang en slagwerk o.l.v. Reinder Eggen // The Lord of the Rings (Howard Shore), Jigs, Reels en Hornpipes (traditionals), The Arena (Lindsey Stirling - arrangement G. Prince) Kaartverkoop Van 1 - 14 april te koop via de administratie van onze locaties Beek, Geleen en Sittard. Op 15 april, vanaf 14.00 uur aan de kassa van de Hanenhof (mits uitverkocht). Kaarten kosten E 3,- per persoon. Meer informatie via 046 423 0100 en/of via e: carmen.korsten@artamuse.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten