Programma Solistenconcours 2018 gereed


De planning en daarmee het programma van de voorrondes van het Solistenconcours 2018 is gereed. Ieder sol0-, duo- en trio-optreden is ingedeeld in de juiste divisie en gekoppeld aan een tijdstip. Een jaar lang gratis studeren aan het Conservatorium Maastricht, een tv optreden, een optreden met de Philharmonie Zuid. Sommige solistenconcoursen in Limburg profileren zich als ware magneten voor bekwame muzikanten. Artamuse cursisten strijden vooral voor de eer en de ervaring. Op het concours kunnen ze hun talent beproeven en opwarmen voor het komende seizoen. Vaak is de uitslag van het Artamuse Solistenconcours profetisch voor de toppers in 2018. De voorronde jury bestaat uit: Frank Rademakers (slagwerk), Noël Speetjens (koper) en Jacques Claessens (hout). In de finale wordt de uitslag bepaald door André Seerden, coördinator van de Young Talent Class van het Conservatorium in Maastricht.

Voorronde programma:

>> HOUTBLAZERS 27 JANUARI <<

>> KOPERBLAZERS 03 FEBRUARI<<

>> SLAGWERKERS 03 FEBRUARI<<

De finale staat gepland op 3 februari,

om 19.00 uur in de Artamuse concertzaal Sittard

Uitgelichte berichten
Recente berichten