Inschrijving Solistenconcours 2018 open

December 1, 2017

Ben jij een slagwerker of blazer? Wil jij flinke stappen maken op muziekgebied? Hou jij van shinen als solist? Wil je naam maken in de HaFa-wereld? Heb je behoefte om je in te spelen voor het concoursseizoen 2018? Ben je in voor de spanning en sensatie van een doodgewone muziek wedstrijd? Schrijf je dan nu in voor het Artamuse Solistenconcours 2018.

Een jaar lang gratis studeren aan het Conservatorium Maastricht, een tv optreden, een optreden met de Philharmonie Zuid. Sommige solistenconcoursen in Limburg profileren zich als ware magneten voor bekwame muzikanten.
Artamuse cursisten die hun talent willen testen kunnen als opwarmer voor het concoursseizoen 2018 meedoen aan het Artamuse Solistenconcours. De prijzen zijn  klein, de eer en ervaring groot.

De houtblazers blazen af op zaterdag 27 januari. Op zaterdag 3 februari steken de koperblazers elkaar de 'lo(e)ftrompet' af, terwijl in een andere ruimte de slagwerkers zichzelf naar grote hoogten slaan.


De voorronde jury bestaat uit: Frank Rademakers (slagwerk), Noël Speetjens (koper) en Jacques Claessens (hout). In de finale wordt de uitslag bepaald door André Seerden. Coördinator van de Young Talent Class van het Conservatorium in Maastricht.

De finale staat gepland op 3 februari, om 19.00 uur in de concertzaal in Sittard. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Sax-O-Fun met complete families

June 28, 2019

1/5
Please reload

Recente berichten