Speculaasconcert


Muziekpieten spelen pepernoten Weet jij hoe pepernoten klinken? Hoe Muziekpieten eruit zien? En hoe Sinterklaasliedjes lopen? Op het Speculaasconcert van Artamuse onthullen we een aantal goed bewaarde Sinterklaas geheimen. Iedereen die van dit spannende kinderfeest houdt is op zondag 3 december vanaf 11.00 uur welkom op de Muziekschool in Beek. Op een Speculaasconcert is niets wat het lijkt! Nooit weet je wie er binnenkomt als er op de deur wordt geklopt. De Goedheiligman is er namelijk niet elk jaar bij. Dat houdt het concert super spannend.Wie er welk elk jaar bij zijn: super veel muzikale pieten. Ook dit jaar gaat een aantal leerlingen haar best doen om de pepernoten – en Americo, de Slimme Schimmel van Sinterklaas - van het dak te spelen. Het gitaarorkest van Mirjam Wouters, de Kiez’um Klas van Marie-Chantal Lommen en de harpleerlingen van Josephine van Son doen in ieder geval een poging. Alle optredens zijn óók bedoeld om de interesse van Muziekpiet aan te wakkeren. Totdat hij – of is het een zij? – komt vermaken gastvrouw Beppie Paquay en Pianopiet Harrie Spronken het publiek met een Magische Sinterklaas en Zwarte Piet Muziekquiz. De winnaar krijgt een PietenPepernotenPakket. Zien we je op zondag 3 december op de Artamuse muzieklocatie in Beek? Er zijn genoeg stoelen op het Speculaasconcert, aanmelden hoeft niet.

Uitgelichte berichten
Recente berichten