Op mijn manier ben ik rock en roll


Elektrische gitaar, super cool gewoon. Vooral als je een leraar hebt die zoiets heeft van, "Fuck the rest, I'm the best." Michiel Mulders zegt het met een knipoog, sort of, want je moet wel attitude hebben om elektrische gitaar te spelen (vind hij). We stelden deze coole gitaardocent een paar vragen...

​​

Wat is je tag line Michiel, voor het leven zeg maar... ?

"Fuck the rest, I'm the best. Op mijn manier ben ik rock en roll."

Waar en wanneer is je liefde voor de elektrische gitaar geboren? "Ergens rond mijn twaalfde, door Green Day en later de songs van Metallica."

Wat is je favoriete nummer? "Ragoo van Kings of Leon. Geen idee waar het over gaat maar ik word er altijd heel vrolijk van, zelfs na het 100 keer te hebben gehoord."

Waar lopen jouw leerlingen tegenaan? "Geduld. Dat is niet de sterkste kan van de meeste mensen hoor. ;-) Gitaartechniek en vingers hebben tijd nodig om te ontwikkelen en om je 'eigen' sound te vinden en spelen. Patienceeeeeee!!!"

Wat is het leukste aan jouw les? "Het sociale - onderling - en de openheid tussen mij en de leerlingen."

Wat is het leukste aan jouw les? "Minst leuke... Toonladders."

Wat vind je zelf het zwaarste of het lastigste aan les geven? "Plannen is moeilijk in deze tijd, met leerlingen met overvolle agenda's. En, de popmuziek van deze tijd is meer rap dan rock." Waarom zou iemand bij jou op les komen?

"Om gewoon ongedwongen lekker muziek te komen maken. Samen plezier te hebben in wat we doen en vrijheid ervaren om dat te doen met wie je wilt. " >> Elektrische gitaar <<

Uitgelichte berichten
Recente berichten