Roosters Solistenconcours bekend


De oefenroosters voor het Solistenconcours 2018 zijn bekend. De leerlingen worden tijdens het concours stuk voor stuk begeleid op piano. Het is fijn om samen vooraf te kunnen oefenen. In totaal 150 muzikanten doen er mee met het concours, waarvan de finale op 3 februari is gepland. Voor de concoursdeelnemers begint het jaar dus met repeteren, zodat zij straks kunnen shinen voor de jury.

De voorronde jury bestaat uit: Frank Rademakers (slagwerk), Noël Speetjens (koper) en Jacques Claessens (hout). In de finale wordt de uitslag bepaald door André Seerden. Coördinator van de Young Talent Class van het Conservatorium in Maastricht. De planning van de voorrondes en de finale ziet er als volgt uit (de halve finale tijden volgen volgende week wanneer het programma bekend wordt gemaakt): * De houtblazers blazen af op zaterdag 27 januari * Op zaterdag 3 februari steken de koperblazers elkaar de 'lo(e)ftrompet' af * Op zaterdag 3 februari slaan ook de slagwerkers zichzelf naar grote hoogten

* De finale is op 3 februari om 19.00 uur in de concertzaal in Sittard Het definitieve programma wordt half januari 2018 bekend gemaakt. Roosters oefenen met piano, ingaande vanaf 13 januari >>>

>> zaterdag 13 januari BUCHTEN <<

>> vrijdag 19 januari SITTARD <<

>> zaterdag 20 januari BUCHTEN <<

>> donderdag 25 januari SITTARD <<

>> donderdag 01 februari SITTARD <<

>> vrijdag 02 februari SITTARD <<

Uitgelichte berichten
Recente berichten