Kerstensemble zkt. project muzikanten


Je speelt waanzinnig graag gitaar - of hebt dat gedaan - maar je agenda nú laat het niet toe om veel tijd te investeren in een vast ensemble of wekelijks muziekles. Dan is dit muziek project misschien precies wat je zoekt! Gitaar docente Miriam Wouters zoekt muzikanten voor haar kerstensemble. Waarom zou je meedoen?

Omdat jij...

• Geen inspiratie meer voelt wanneer je in je eentje thuis muziek maakt • Geen tijd en zin hebt om ergens aan vast te zitten - een ensemble of lessen

• Wél in bent voor een leuk kort (concert) project met andere mensen • Crazy bent van akoestische gitaar • Houdt van samenspelen of er heel nieuwsgierig naar bent • Een warm gevoel krijgt bij kerst (niet perse bij kerstliedjes) • Sociaal bent en graag iets betekent voor onze ouderen • In staat om noten te lezen (minimale voorwaarde) • € 25,- een acceptabele investering vindt

• Graag een bijzondere samenspel ervaring rijker wordt • Beschikbaar bent voor 4-5 repetities in Beek (vanaf november in het weekend) • Je 3 x optreden fantastisch of uitdagend vindt (10 & 30 december staan vast) • Blij wordt van het vooruitzicht dat 2 optredens in verzorgingstehuizen zijn • Deze oproep je raakt - en volgende week nog in je hoofd zit Als je zelf niet kan meedoen, ben jij... • Slim en attent genoeg om een geschikte vriend(in) te enthousiasmeren

Word je blij van deze boodschap? Wil je meer informatie of je meteen aanmelden? Mail of bel met Carmen Korsten o.v.v. kerstensemble project. t 046 423 01 00 // e carmen.korsten@artamuse.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten