Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten
Piano-oefenen-solistenconcours-2018.jpg

Pianoles Geleen

Pianoles in Geleen hoeft helemaal niet standaard te zijn. Je bent niet verplicht om elke week naar een muziekschool te gaan voor een uur pianoles als je dat niet wilt. Tenminste, bij muziekschool Artamuse hoeft dat niet. Bij ons kun je namelijk muziekles inkopen. Wil je pianoles in Geleen voor een paar uur per week? Dan is dat even goed mogelijk als pianoles voor slechts een paar uur per jaar. Je mag elke week komen, maar je mag bijvoorbeeld ook om de week een les volgen. Hou je van korte lessen, van bijvoorbeeld tien minuten? Ook dat is mogelijk bij muziekschool Artamuse.

Pianoles in Geleen kan privé of in een groep

Bij het kiezen van de lesmomenten houden de mogelijkheden zeker niet op als het gaat om pianoles in Geleen. Je hebt namelijk nog een belangrijke keuze. Je kunt privélessen volgen, waarbij alle aandacht van de docent naar jou uitgaat. Hou je meer van het echte groepsgevoel, leg je graag nieuwe contacten en wil je gewoon méér muziek ervaren tegen minder geld? Dan zijn de groepslessen echt voor jou weggelegd. Natuurlijk helpen wij je graag bij het vinden van de pianoles in Geleen die perfect bij jou past.

Meld je aan voor een gratis proefles

Wil jij de pianoles in Geleen eens ervaren? Dat kan bij onze muziekschool zonder dat je ook maar ergens aan vast zit. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je zeker weet dat je echt op pianoles wilt. Je kunt je daarom bij ons aanmelden voor een gratis proefles in Geleen, in Beek of in Sittard. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen als je nog vragen hebt. Hiervoor kun je het online contactformulier invullen of mailen naar info@artamuse.nl. Onze vestiging in Geleen is ook telefonisch bereikbaar op 046-4230100.

Bekijk ook

Pianoles sittard | Trompet leren spelen geleen | Trompet leren spelen sittard

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg