Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten
Midi Keyboard in concertzaal

Muziekschool Sittard

De ideale muziekschool in Sittard? Dat is natuurlijk Artamuse! Voor iedereen die een leuke muziekschool in Beek, Geleen en regio zoekt: ook jij bent bij ons van harte welkom!

Artamuse geeft muziek- en danstalent volop ruimte.

In de Westelijke Mijnstreek zijn we dé plek om je passie voor muziek en dans te leven en je culturele carrière te starten, verfijnen en verdiepen. Onze muziekschool in Sittard bied je meer dan voldoende ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen, zoals jij het wilt.

Culturele ontwikkeling bij onze muziekschool in Sittard, Beek en Geleen

Wij geven culturele ontwikkeling volop aandacht. Voor scholen zijn wij, als inspirerende aanbieder en organisator voor cultuureducatie-aanbod met kwaliteit, marktleider. Lokale tradities geven we volop toekomst. Voor harmonie- en fanfare verenigingen zijn wij de grootste opleidingspartner en ook verhuren wij instrumenten aan verschillende muziekgezelschappen. We geven het culturele klimaat volop kleur. Verder zijn we voor kunstorganisaties en culturele initiatieven hofleverancier van bands en ensembles die evenementen muzikaal omlijsten.

Kortom, wij bieden voor iedereen de juiste plek. Ben jij nog op zoek naar een fijne muziekschool in Geleen, Beek of Sittard? Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen bij onze muziekschool.

Wat kunnen wij voor jou persoonlijk betekenen?

Of je nu zoekt naar een muziekschool in Sittard, in Geleen of bijvoorbeeld Beek; je kunt goed bij ons terecht. Wij hebben meerdere leslocaties in de regio, waardoor wij eigenlijk altijd wel in de buurt gevestigd zijn. Samen met jou bekijken wij graag wat jij van ons verwacht en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je benieuwd? Meld je dan eens aan voor een gratis proefles. Voor meer informatie kun je mailen naar info@artamuse.nl of gebruik maken van het online contactformulier. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 046 451 8951.

Bekijk ook

Pianoles beek | Pianoles geleen | Pianoles sittard

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg