Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten
Midi Keyboard in concertzaal

Muziekles Sittard

Spreekt muziekles in Sittard je aan? Dan is het een goed idee om eens kennis te maken met muziekschool Artamuse. Waarom? Omdat wij je het meest veelzijdige aanbod bieden. Je kunt bij ons de meest uiteenlopende instrumenten leren bespelen, door middel van privélessen of in groepslessen. Bij ons kun je altijd muziekles in Sittard volgen die echt bij je past, vooral omdat je bij ons lestijd in kunt kopen. Je kunt in de meeste gevallen al lessen volgen vanaf slechts tien minuutjes per les. Ook is het niet verplicht om elke week een les te volgen als dat niet in je agenda past. Om de week is ook helemaal prima.

Ontdek je passie tijdens muziekles in Sittard

Muziek is meer dan alleen het bespelen van een instrument. Muziek is passie, gevoel! Je bespeelt niet alleen een instrument, maar je ervaart de muziek ook, samen met alle emoties die daarbij komen kijken. Dit is precies wat wij willen overbrengen tijdens de muziekles in Sittard, bij Artamuse. Wij helpen jou graag om jouw passie voor muziek te ontdekken en verder te ontwikkelen, op een leuke en leerzame manier.

De eerste stap is een gratis proefles

Muziekles in Sittard is ontzettend leuk, maar dat wil je natuurlijk wel eerst zelf eens ervaren. Het gaat erom dat jij je goed kunt vinden in de muziekles, en dat vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om eens gratis een les te komen volgen. Je kunt je via de website inschrijven voor een gratis proefles naar keuze. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Maak dan gebruik van het online contactformulier of stuur een mail naar info@artamuse.nl. Ook kun je bellen naar 046 451 8951.

Bekijk ook

Muziekschool sittard | Pianoles beek | Pianoles geleen

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg