KICKSTART ACTIE 2020. Als jij 5 mensen meeneemt naar jouw favoriete Kickstart cursus krijg jij jouw 6 of 8 lessen van ons.

Wil jij super graag met muziek aan de slag? Gedurende maximaal 6 weken? Met 6 mensen? Voor slechts 66 euro? Hoera! Vanaf 11 november kun je bij ons KICKSTARTEN op élk instrument dat je wil. Doe je het in een groep van 6 mensen, dan kost het je 66 euro.

 

Wil je individueel - of in een duo of trio - binnen 6 weken iets heel concreets leren op jouw favoriete instrument? Dat kan al vanaf 92,50 euro vanaf 17 jaar variërend tot 140 euro maximaal als je volwassen bent en niet uit Sittard-Geleen, Beek of Stein komt. 

KICKSTART is een kort en krachtig concept. Ideaal voor beginners, om bijvoorbeeld een instrument te proberen. Het kan je muzikale kunnen in 1 klap boosten, of een crazy comeback betekenen als je in het verleden speelde. Oude liefde roest niet, zeggen ze.

Wil je meer weten, neem dan contact op met onze backoffice.

PICK YOUR OWN SONG 

Fingerpickin' of in het Nederlands 'plukken' of 'tokkelen' is iets wat elke gitarist wil kunnen. Het geeft je spel diepgang en karakter. In een kleine groep van maximaal 6 mensen leert Berthe van den Boomen je het geheim van deze techniek. Je oefent o.a. met het wereldberoemde 'Rollercoaster' van Danny Vera.

Start > 17.00 - 18.00 u // Beek
gitaar-artamuse-kickstarten-fingerpickin

JUST BEAT IT 

De cajon is hot! Het dansbare effect van een stevige beat is betoverend en verslavend. Met de lage en de hoge geluiden van de cajon leert je van Gian Prince verschillende beats spelen. Als een beat in de grondverf staat, ga je meespelen met groovy nummers. Kanonnen, die Kickstart cursus Cajon.

Start > 19.00 - 20.00 uur // Geleen

cajon_ritmes-Artamuse-kickstarten.jpg

KICKSTART GITAAR

Razendsnel de gitaar basics leren en binnen 6 weken meespelen met liedjes van Ed Sheeran, Shawn Mendes en Coldplay. Dat kan bij Manfred Picklaps, de eerste docent die het aandurfde om een kickstart cursus te maken. Zijn groepen zitten standaard vol. Hij heeft inmiddels ook een vervolg traject dat 8 weken duurt en dieper ingaat op het akoestische gitaar leren spelen. Omdat je 1,5 uur les krijgt is deze Kickstart 
€ 130,- en de Doorstart € 170,-
Max. 6 mensen | 18+.


Start > 20.00 - 21.30 // Beek

Cursisten foto_beginners2.jpg

UKELELE 4U 

'Somewhere over the rainbow' van de Hawaiiaanse Izrael IZ is dé klassieker op de ukelele. Dit instrument (en de song) tovert) direct een glimlach op je gezicht. Ideaal om te leren bespelen als je van eenvoudige liedjes houdt, liefst bij een kampvuurtje. Michiel Mulders leert je in 6 weken vooral eigentijdse songs, zoals 'Riptide' van Vance Joy en 'Treat you better' van Shawn Mendez.

Start > 20.30 - 21.30 // Geleen
Start > 19.30 - 20.30 // Sittard

ukelele-artamuse-kickstarten-amykucharik

THE KEY TO SUCCES

Is keyboard spelen echt zo gemakkelijk? Als je het wil weten en van popmuziek houdt, leert Jürgen Daemen je in 6 weken jouw favoriete popsong spelen. Je keyboard carrière is vanaf de eerste 'key' succesvol met deze korte, concrete cursus.

Start > 19.30 - 20.30 // Beek

kickstart-keyboard-artamuse-1.jpg

VIOOL VOOR VERLIEFDEN

Wil jij een bepaalde relatie verdiepen, verbeteren of verrijken? Wil jij jezelf en je lief verrassen met een uniek cadeau? In de Valentijnsweek, op dinsdag 11 februari begint de kickstart cursus 'Viool voor verliefden'. Reinder Eggen neemt je mee in de wereld van de gevoelige snaren. Je leert spelen in duo's, uitdagend en intiem. We geven geen garantie op persoonlijk succes in de liefde, wel op heel veel plezier en bijzondere inzichten. 

Start > 11 februari, 20.00 - 21.00 // Beek 

Verliefdopdeviool-2020-cursusReinderEgge

 VIOOL & CELLECTRIC

Het snaren duo viool en cello gaan ELEKTRISCH. In de Kickstart cursus van deze fenomenale instrumenten krijg je twee voor de prijs van één. Stap in de voetsporen van onder meer Miss Sun. Leer binnen 6 weken met je favoriete popnummer shinen en scheuren op snaren. 

Start > 19.00 - 21.00 // Sittard

kickstart-elektrischevioolcello-artamuse

STAY S-HARP

Josephine van Son gooit het over de Volkse boeg in haar Kickstart cursus 'Stay S-Harp'. Met maximaal 6 mensen verken je de Folk en Celtic harp muziek op de Keltische harp. Klein van stuk, groot geluk. Of, zoals de Ieren zeggen, 'craic', wat zoveel betekent als 'fun'! Artamuse verstrekt de harpen voor dit 6 weken traject gratis als je aanmeldt in de Kickstart week.

Start > 19.00- 20.15// Sittard

Harpiste_Mechteld_Karlien_de_jongh_750x3

JAZZY HOBO'S

YoYo voor de hobo. Klezmer, jazz, klassiek. De hobo leent zich voor veel uiteenlopende stijlen. Toch is het een zeldzaam pareltje en zijn er weinig bekende hoboïsten. Met deze Kickstart cursus mikt Marga Jansen op de jazz liefhebber. Binnen 6 weken speel je stukjes uit de Razzamajazz, de magische muziekmethode van Sarah Watts.

Start > wo 13-11 // 15.15-16 u // Geleen

hobo_jazz-Artamuse-kickstarten.jpg
Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg