Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten
Midi Keyboard in concertzaal

Keyboardles Sittard

Wekt keyboardles in Sittard jouw interesse? Dan ben je welkom bij muziekschool Artamuse om het gewoon eens te komen proberen. Bij ons mag je een leuke, leerzame en inspirerende keyboardles in Sittard verwachten. Er zijn meerdere mogelijkheden als het om de lessen gaat. Zo kun je ervoor kiezen om de les helemaal alleen te volgen, dus in de vorm van privélessen, maar bij ons is het ook goed mogelijk om gezellig in een groep te spelen. Het is natuurlijk maar net waar jij je het prettigst bij voelt.

Keyboardles in Sittard met je ‘strippenkaart’

Bij Artamuse kun je keyboardles in Sittard volgen volgens een principe dat overeenkomt met de strippenkaart. Dit betekent dat je als het ware les inkoopt. Je zit niet vast aan standaard één uur les per week. Helemaal niet zelfs! De lessen zijn al mogelijk vanaf slechts 10 minuten. Zie jij het niet zitten om elke week keyboardles in Sittard te volgen? Dan kom je toch gewoon eens in de twee weken? Dat laten we helemaal aan jou over!

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende proefles

Zie jij keyboardles in Sittard helemaal zitten? Of weet je misschien nog niet helemaal zeker of het wel echt bij jou past? In beide gevallen ben je van harte welkom in onze muziekschool. Je kunt je namelijk altijd online inschrijven voor een gratis en vrijblijvende proefles om mee te starten. Heb je eerst nog vragen voor ons? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. Vul het online contactformulier in of stuur een mail naar info@artamuse.nl. Ook kun je ons ook altijd even bellen op 046 451 8951.

Bekijk ook

Keyboardles stein | Leren drummen sittard | Muziekles kinderen beek

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg