Privélessen mogelijk
Lessen vanaf 10 minuten

Drumles Sittard

Drumles in Sittard is voor iedereen leuk. Wie van slagwerk houdt kan zich goed vermaken met een drumstel. Bij Artamuse kun je al terecht voor drumles vanaf de leeftijd van 6 jaar. Wij zorgen ervoor dat jij echt geniet van de drumlessen, en natuurlijk dat je er veel van leert. Als jij ervan droomt om echt groot te worden in de drumwereld, dan zorgt Artamuse voor de beste start die je maar krijgen kunt. Daar gaan we voor, samen met jou!

Lekker thuis drummen en drumles in Sittard volgen

Als je drumles in Sittard wil gaan volgen, zijn je ouders misschien bang dat je ook thuis wilt gaan drummen. Zij zien het al helemaal gebeuren dat jij helemaal op gaat in het drummen en een groot drumstel thuis wilt hebben. Dat gaat problemen met de buren opleveren! Dan kun je aan je ouders vertellen dat dat helemaal niet nodig is. Tegenwoordig zijn er namelijk uitstekende elektronische drumstellen met een koptelefoon. Niemand hoeft ook maar iets te horen als jij lekker aan het drummen bent. Als dat je ouders niet overtuigt om jou op drumles in Sittard te doen…

Kom eens langs voor een gratis proefles!

Als jij drumles in Sittard al helemaal ziet zitten, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Weet je niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Ook dan ben je welkom. Je kunt namelijk starten met een gratis proefles. Kom het gewoon eens proberen! Je kunt je online inschrijven voor deze vrijblijvende proefles, waarna je iedere week lessen kunt komen volgen. Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen. Mail naar info@artamuse.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Ook mag je ons ook altijd even bellen op 046 451 8951.

Bekijk ook

Keyboard spelen beek | Keyboardles geleen | Keyboardles sittard

Stel direct je vraag

Bedankt voor je bericht!

Logo_Artamuse_pms_rood_2-400x400.jpg